Lush



 
Coalface: 

Coalface innehåller lakritsextrakt som mjukgör och träkol som drar åt sig fett samtidigt som det skonsamt rengör huden.

 
Tea tree water:
Tea Tree olja är en en undergörare för alla med tendenser till aknehud. Den har antibakteriella, antiseptiska och svampdödande egenskaper. När huden är i obalans, när finnar dyker upp, så gör den snällt sitt jobb.
 
Vanishing Cream:
Det är ingen enkel procedur att göra lätta krämer med lite fett. Men övning ger färdighet och i denna kräm använder vi den lätta oljan från druvkärnor och jojoba. Sheasmör, honung och trollhassel ger en extra boost, men det riktiga tricket är linfrögel. Denna gel är otroligt återfuktande och passar perfekt ihop med oljorna i krämen.Perfekt att använda när du vill slippa känslan av feta oljor i ansiktet, under makeup, på morgonen eller som en uppfriskare under dagen.
 
Cupcake:

Vi har uppfunnit den här masken för unga ansikten och för de som aldrig provat ansiktsmasker förut och vill testa något uppiggande och kaxigt men ändå få ut något bra av det. De seriösa ingredienserna i den här masken är linfröextraktsom är närande och mjukar upp huden, färsk mint som stärker, kakaosmör som återfuktar och rasullera som suger åt sig fett och regör på djupet.

De lättsamma ingredienserna är kakaopulver, vanilj absolut och pepparmyntsolja, eftersom viville bidra med alla härligheter som finns i en chokladkaka. Eller ja, en chokladkaka som inte orsakar finnar så klart!

 

Information från Lush.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0