Föreläsning för dig som arbetar med ungdomar i Gävle

 

Det kan vara svårt att förstå hur en ätstörning fungerar och upptäcks. En tidig upptäckt och åtgärd är viktigt för att förkorta sjukdomstiden och lidandet som det för med sig, både för den drabbade och dess närstående.

Vi bjuder nu in till två föreläsningar för att öka kunskapen om ätstörningar hos personal som på något sätt kommer i kontakt med ungdomar.

Föreläsningen pågår en dryg timme och kommer ta upp orsaker, varningssignaler och bemötande. Maria & Caroline som leder föreläsningen har själva varit drabbade av ätstörningar och kan ge en unik inblick hur det är att vara drabbad och kan hjälpa till att svara på frågor. Det kan vara ett bra stöd till ditt arbete med unga i exempelvis skolan.

TID & PLATS

Plats: Anhörigcenter, Nygatan 9, Gävle

Tid: 30 maj 2016, kl. 15 och kl. 18

Anmälan eller frågor skickas till gavle@friskfri.se

VARMT VÄLKOMNA!


Sommarjobb 2016 - Life Hälsobutik

 
 
Igår var min första dag på Life! Jag ska jobba där i sommar och igår gick jag bredvid för första gången och kassan stod på schemat! Gick jättebra verkligen och var riktigt roligt! Det var ju över två år sen jag jobbade sista dagen på Arken Zoo Odenplan men det är som att cyckla. Man glömmer det inte :) Nästa gång jag ska gå bredvid är det produkter som står på schemat! Det är ju fullt av massa nyttiga produkter och det ska bli riktigt roligt att få lära sig allt :)
 

Miriam Bryant - Gävle Konserthus

 
Igår var Miriam Bryant här i stan! Givetvis var jag på plats! Jag räknade ut tidigare att jag sett henne fem gånger sammanlagt och vilken skillnad från första gången jag såg henne live i augusti 2012 i Göteborg. Det var kärlek vid första ögonkastet! Då var det drygt 20 pers kanske som tittade och numera är det slutsålt vart hon än spelar! Ganska så häftigt! :)

Kommande träffar!

 
Det händer mycket spännande nu, med Frisk & Fri speciellt! :) 
Idag har Carro o jag blivit intervjuade för en tidning. Kommer uppdatera när den kommer så får ni läsa! Den handlar om våra kommande träffar för drabbade :)
 

Kram och tack till er!

Jag skriver så sällan här, lägger mest in bilder då och då. Mest aktiv är jag på min instagram och minst aktiv här, men ändå ser jag att jag har några få besökare. Jag blir givietvis nyfiken på vilka dessa trogna besökare här! Tack för att ni går in här då och då och läser! :)
Jag vet inte om eller när jag blir mer aktiv här, kanske aldrig? Kanske snart? Hade varit kul att ha en hälsoblogg. En blogg som skulle handla om träning, veganism, feminism och om friskhet. Jag har tänkt tanken tusen gånger men jag vet inte om ork eller motivation finns till att utveckla denna just nu tråkiga blogg? Jag vet inte! Men fortsätt och gå in då och då. Kanske motivationen återkommer? Jag menar: jag fick ju faktiskt ner det här :)
 

Rikskonferensen!

 
Imorgon drar jag på Frisk & Fris rikskonferens och kommer tillbaka på söndag! Ska bli så himla kul! :D
 

Att jag inte gjort det här tidigare?

 

RSS 2.0